برگزاری کارگاه آموزشی “آشنایی با کمک‌های اولیه” در دانشگاه

کارگاه آموزشی “آشنایی با کمک‌های اولیه” ویژه کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، پانزدهم  لغایت شانزدهم بهمن ماه در دانشگاه برگزار شد.

سرپرست آزمایشگاه مرکزی و دبیر شورای HSE دانشگاه در این خصوص گفت: هدف از برگزاری این کارگاه که با همکاری سازمان هلال احمر شهرستان گرگان برگزار شد، آشنایی نظری و عملی کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها با اصول کمک‌های اولیه بود که نه تنها در محیط‌های اداری و آزمایشگاهی بلکه در زندگی روزمره نیز از کارآیی و اهمیت زیادی برخوردار است.

دکتر حسین یوسفی افزود: برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌افزایی حوزه‌های مرتبط با ایمنی، سلامت و محیط زیست، از برنامه‌های مصوب شورای HSE دانشگاه است که مورد استقبال کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه قرار گرفته است.

تاریخ ارسال خبر :   24 دی 1399 - 14:00
 تعداد بازدید :   575