آغاز ثبت نام اعتبارات ویژه شبکه آزمایشگاهی برای #زمستان_1402

اعتبار زمستان به میزان 30 میلیون ریال با پوشش 50 درصد برای 4000 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و 6000 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصویب شد.

ارایه اعتبارات فصل زمستان در 2 مرحله انجام می شود؛ در مرحله اول، ظرفیت اصلی طرح های اعتباری برای آن دسته از اعضای هیئت علمی و دانشجویانی فعال خواهد شد که در سال جاری ، هیچ اعتبار و طرح اعتباری را انتخاب نکرده اند.

در مرحله دوم، سایر پژوهشگران می‌توانند به صورت عام و با ظرفیتی محدود از اعتبارات فصل زمستان استفاده کنند.

لطفا برای ثبت نام و فعال سازی اعتبارات فصل زمستان با توجه به شرایط ذکر شده، از 9 دی ماه جاری، ساعت 8 صبح، به پایگاه اینترنتی باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به نشانی My.LabsNet.ir مراجعه کنید.

تاریخ ارسال خبر :   09 دی 1402 - 15:01
 تعداد بازدید :   96